2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

Családi mobil opció

Beszélgessetek korlátlanul családon belül!

Kép leírása: Családi mobil opció

Családi mobil opció

Az ajánlat részletei

Korlátlan beszélgetés

Korlátlan beszélgetés

Öt, hálózaton belüli családtag között 0 Ft-os percdíjjal, belföldön.

Kedvező havi díj

Kedvező havi díj

190 Ft havonta hívószámonként, akár Domino feltöltőkártyás előfizetőkkel is.

Magenta 1 – Többet adunk

Magenta 1-esként nincs havi díj

0 Ft-os havi díj az összes csoporttagnak.

Hogyan veheted igénybe?

  • A kedvezmény időtartama alatt a Családi mobil opcióba elegendő legalább két hívószám bevonása, melyből legalább egynek havi díjas lakossági mobil előfizetésnek kell lennie.
  • További négy Domino vagy havi díjas mobil előfizetés vonható be az opcióba.
  • Az opcióba a havi díjas csomagok közül a 2017. március után értékesített lakossági mobil díjcsomagok, valamint a Fun S és Ecosurf díjcsomag vonható be. A feltöltőkártyás csomagok közül a Domino NET és a hello holnap Domino SMS kivételével valamennyi díjcsomag bevonható. Flottás és üzleti előfizetésre a kedvezményt nem biztosítjuk.
  • A kedvezmény aktiválásáról SMS értesítőt kap minden csoporttag, ekkor lép életbe a 0 Ft-os tarifa.
  • A díjmentes családon belüli beszélgetés belföldi használat esetén vehető igénybe, roaming helyzetben a díjszabás szerinti díjak érvényesek.
  • A havi díjas hívószámoknak azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük.
Igénybejelentő

Érdekel az ajánlat?

Add le az igényed online, és hamarosan jelentkezünk a részletekkel kapcsolatban!

Személyes ügyintézéshez foglalj időpontot!

Amennyiben személyesen szeretnéd megrendelni a kedvezményt, foglalj időpontot honlapunkon keresztül, a könnyebb és gyorsabb ügyintézés érdekében!

Neked ajánlott készülékeink

összes készülék ›
Családi ajánlataink

Családi ajánlatainkról bővebben itt tájékozódhatsz

Jó, ha tudod

2019. május 1-jével kezdődő promóció keretein belül a Magenta 1 ügyfeleknek díjmentes a Családi mobil opció, mely belföldi használat esetén érvényes, maximum 5 mobil hívószámra. A kedvezmény igénybevételéhez a Családi mobil opciót aktiválni kell ügyfélszolgálati pontjainkon, a választott bevonandó mobil számok megadásával. A korlátlan beszélgetés a Telekom hálózatán belül, belföldön érvényes.
A Családi mobil opció csoportba összesen 5 hívószám vonható be, melyből a kedvezmény időtartama alatt elegendő 1 darab havi díjas Telekom mobil előfizetés bevonása, a többi lehet Domino feltöltőkártyás is. A havi díjas hívószámoknak azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük, de Domino esetén nem feltétel az ügyfélazonosság.
Amennyiben a Családi mobil opciót igénybe vevő előfizető hívószámot változtat (számcserét kér), akkor az opció az új hívószám használatával, a korábbi csoport beállítással együtt továbbra is él, az adott előfizető az új hívószámmal is automatikusan a csoport tagja marad. Ha megszűnik a minimum egy havi díjas előfizetés egyike, például lemondásra kerül, akkor a csoport felbomlik, és az összes tag elveszíti a kedvezményt. Egy telefonszám egyszerre csak egy Családi csoport tagja lehet.
Új csoport létrehozása esetén, ha a bevonandó havi díjas telefonszámok azonos előfizetői néven vannak, akkor az érintett hívószámok közös havi számlára történő összevonása díjmentes.
Ha nem azonos előfizetői néven vannak és különböző számlaküldési címre érkeznek a havi díjas előfizetések, akkor átírás szükséges. Az átírást csak Telekom üzleteinkben tudjuk teljesíteni, ahol mindkét előfizető személyes jelenléte és az azonosító okmányaik felmutatása szükséges. Az átíráshoz kapcsolódó költségekről részletesen az adott Telekom üzletben vagy Telefonos ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat.

Az átírás díját a következő esetben engedjük el:

  • Magenta 1-es ügyfelek és az általuk a kedvezménybe bevont havi díjas tagok számára, amennyiben az adott hívószámok is azonos havi számlára kerülnek összevonásra.
  • Nem Magenta 1-es ügyfelek és az általuk a kedvezménybe bevont havi díjas tagok esetén akkor, ha a különböző előfizetői néven lévő előfizetések havi számlái az opció igénybe vételét megelőzően is azonos számlaküldési címre érkeztek. Ebben az esetben az azonos előfizetői névre történő átírás díjmentes.

Domino feltöltőkártyás hívószám is lehet a csoport tagja, a mobil opcióba tartozás havi díját az egyik havi díjas előfizetéses csoporttag fizeti.
A kedvezménybe vezetékes telefonszám nem vonható be. A 0 Ft/perc beszélgetés csak belföldön vehető igénybe, az EU-ban akkor sem, ha a díjcsomagod már tartalmaz EU-s mobilhasználatot is.
A csomagba bevont összes hívószámot SMS-ben értesítjük a kedvezmény aktiválásáról és minden későbbi módosulásról.