2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

Köszöntünk Magenta 1 ügyfelünkként!

Köszönjük, hogy szolgáltatásaidat Magenta 1-ben egyesítetted! Használd ki a 30% kedvezménnyel csökkentett havi díjon felüli Magenta 1 előnyöket!

Kép leírása: Telekom fiók

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

Telekom fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Kép leírása: e-számla

Kérj e-számlát, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Ebben az esetben papír alapú számla helyett e-mailben értesítünk új számla kiállításáról, melyet a Telekom fiókban vagy a Telekom alkalmazásban bármikor megtekinthetsz, illetve kényelmesen befizethetsz és még (e-pack) kedvezményt is adunk cserébe.

Kép leírása: Telekom alkalmazás

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat és szolgáltatásokat aktiválhatsz.

Az alábbi Magenta 1 előnyökkel élhetsz:

Kép leírása: Netgarancia

Netgarancia

Extra mobil hang és/vagy adat kedvezményt adunk a Magenta 1 csoportba bevont összes havidíjas és feltöltőkártyás mobilodra az otthoni szolgáltatás váratlan hibája esetén, hogy a család ne maradjon szolgáltatás nélkül.

Kép leírása: Díjmentes 50MB mobilinternet

Korlátan tévézés mobilon

A TV GO-val, a Telekom TV GO-val és HBO Max-szal díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetsz mobilon is. Nézd az élő adást egy időben akár több eszközön, otthon vagy útközben.

Kép leírása: Díjmentes 3 GB mobilinternet

Dupla feltöltési bónusz

Töltsd fel Magenta 1 csomagodhoz tartozó Domino hívószámokat minimum 3000 Ft-tal a Telekom alkalmazásban és 100 percet, illetve 1 GB adatot adunk!

Kép leírása: Díjmentes 3 GB mobilinternet

Díjmentes mobilhívás családon belül

Beszélgessetek családon belül korlátlanul, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! A kedvezménybe 4 Domino előfizetést is bevonhatsz.

M17-karbonsemleges-bg.png
Magenta 1 – Karbonsemleges

Magenta 1 – Minden egyben és még annál is több.

Karbonsemleges szolgáltatásunk választásával te is teszel környezetünk védelméért!

toltsd-le-ingyenesen-illustration

Töltsd le ingyenesen a Telekom alkalmazást!

Legyen mindig zsebedben a Kapcsolat kártyád a folyamatosan frissülő kedvezményekért!