Ismerd meg és próbáld ki a TV szolgáltatásodban rejlő lehetőségeket!

Kép leírása: SmartBox

Az Android SmartBox-szal minden tévéd okos lesz! Próbáld ki!

Tölts le a Google app-okat, tükrözd az eszközeiden futó tartalmaidat vezeték nélkül tévédre a Chromecast funkcióval! Tévézz kényelmesen, irányítsd hangoddal a bluetooth-os és hangvezérelt távirányítónak köszönhetően!

Kép leírása: RTL Most+ kód

Ha már Te is vártad az RTL+ Active kódot az extra szolgáltatásokhoz...

... a Telekom ajándékba adja neked! Keresd egyedi RTL+ Active kódodat* a Telekom fiókodban, és élvezd az exkluzív RTL tartalmakat kevesebb reklámmal, HD minőségben és hosszabb ideig, mint az RTL+ Active-on.

Kép leírása: TV2 Play Prémium

Megérkezett a TV2 Play Prémium is!

A szolgáltatás hozzáférést biztosít TV díjcsomagod részeként Európa kiemelkedő focibajnokságainak élő meccseihez, a legnagyobb sikerfilmekhez és a népszerű gyerekműsorokhoz egyaránt! Keresd a Telekom fiókodban* a TV2 Play Prémium kártyát és regisztráld a szolgáltatást.

Kép leírása: Telekom TV GO

Ha nem a készülék előtt ülve tévéznél...

... töltsd le a Telekom TV GO alkalmazást és nézd kedvenc TV csatornáidat online, egyszerre akár több eszközön (notebookon, táblagépen és okostelefonon) hűségidő és külön díj fizetése nélkül otthon vagy akár útközben.

Elhoztuk neked az újdonságokat,
szabd személyre velük előfizetésedet!

Kép leírása: felvétel

Ha szeretnéd a TV-műsorokat több eszközödön rögzíteni, és azokat bárhol, bármikor visszanézni...

... akkor a Record&GO neked való! A felhőben tárolt műsoraidat 90 napig SmartBoxon, mobilon, táblagépen és számítógépen visszanézheted a Telekom TV GO applikációval, a műsor újrakezdés és megállítás funkcióval nem maradsz le semmiről. A tartalomtulajdonosi engedélyekről bővebben itt olvashatsz.

Kép leírása: 4k

Ha kipróbálnád mi a különbség a HD és a 4K felbontású TV képi élmény között...

... Magyarországon elsőként a Telekom ügyfeleknek érhetők el 4K tévécsatornák és FilmPremier tartalmak. Keresd a Love Nature, FunBox UHD és a Eurosport csatornákat és lélegzetelállító, valósághoz legközelebbi képminőségben lesz részed!
 
  

Kép leírása: extra tartalmak

Ha tv-előfizetésed extra tartalmakkal bővítenéd...

... élj a FilmKlub előnyeivel és válogass kedvedre több mint 6000 film, sorozat és mese közül. Ha filmrajongó vagy és igazi moziélményre vágysz, válassz plusz filmcsatornáink közül
  
   

Segítünk, hogy könnyen eligazodj a Telekom világában!

Kép leírása: Telekom Fiók

Ha előfizetéseidet szeretnéd egy helyen kezelni...

... Telekom fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.
  
   

Kép leírása: Telekom alkalmazás

Ha ügyeidet mobilon intéznéd...

... a díjmentes Telekom alkalmazással könnyedén befizetheted számláidat, szolgáltatásokat aktiválhatsz, nyomon követheted bejelentett hibáidat.
  
 
  
    

Kép leírása: jó net

Ha környezettudatos szeretnél lenni...

... ebben az esetben papír alapú számla helyett e-mailben értesítünk új számla kiállításáról, melyet a Telekom fiókban bármikor megtekinthetsz, illetve befizethetsz. Igényléséhez elegendő belépned a Telekom fiókodba, ahol a Számlák menüpontban, az Számlázási beállításokra kattintva kérheted az ingyenes szolgáltatást.
   

Kapcsolat kártya

Egész évben élmények a Telekom alkalmazásban!

Figyeld a Telekom Élmények menüpontot, és élj a meglepetésekkel, kedvezményekkel!