Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.
Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.

Telekom szolgáltatások számlamagyarázó

Telekom lakossági szolgáltatások

Telekom számla esetén egy közös számlán jelenítjük meg az erre vonatkozóan megkötött, Telekom számla szerződés feltételeinek megfelelően Telekom otthoni és mobil szolgáltatásairól szóló havi díjakat, kedvezményeket és egyéb szolgáltatásaihoz kapcsolódó díjakat.

A Telekom szolgáltatások számládon való könnyebb eligazodás érdekében összeállítottunk egy ismertetőt a számládon szereplő legfontosabb adatokról.

Számláidat elektronikusan is befizetheted sorban állás nélkül: weboldalunkon, csoportos beszedési megbízással vagy banki átutalással saját bankodból! Az illusztrációként szolgáló számlaképen az árak és a feltüntetett szolgáltatások tájékoztató jellegűek.

Segítség
  • A kiemelt részekre kattintva további információkhoz juthatsz a számla adott részletéről.
  • Mobilon húzd oldalra a számla képét a további részletek megtekintéséhez.
  • A magyarázó buborékok bezárásához kattints újra a színes területre vagy mozgasd el a kurzort.

Novembertől megújul az otthoni, vezetékes, illetve a Telekom (egyszámla) számlánk megjelenése

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2021 novemberétől megújul az otthoni, vezetékes, illetve a Telekom (egyszámla) számlánk megjelenése! Módosul a számla első, azaz összefoglaló oldala, illetve azon ügyfeleink, akik részletfizetéssel vásároltak készüléket új megjelenítésben találkozhatnak az eszközrészlet értesítővel.

Újdonságok:

  • szolgáltatásokért fizetendő havidíj, eszközrészlet, esetleges tartozás információk hangsúlyosabb megjelenítése
  • könnyebb átláthatóság
  • kiemelt és részletes számlafizetési módok
  • az online felületeken színes, strukturáltabb számlakép
  • külön részletfizetési értesítő oldal/lap, amelyen már megjelenik a vásárolt eszköz neve és a vásárlás dátuma
  • az eszközrészlet fizetésének tartamára vonatkozó vizuális idővonal megjelenése az aktuális, és a fennmaradó részletek összegeivel
  • készpénzátutalási megbízás (csekk) esetén, több, különböző eszközvásárlásnál egy, közös csekk kerül kiállításra és megküldésre az eddigi eszközönkénti több csekk helyett

Bízunk benne, hogy új számlánk átláthatóbbá, könnyebben érthetőbbé teszi a havonta kiküldésre kerülő számláidat és az esetleges eszközrészletekre vonatkozó értesítőket!

Hamarosan a Telekom szolgáltatások számlamagyarázó megújul és segít eligazodni az új megjelenésű a Telekom (egyszámla) számlákon. Türelmedet és megértésedet köszönjük.