Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Klíma

Célunk, hogy ügyfeleink is klímatudatosak legyenek, és mint hiteles és felelős vállalat segítsük őket ebben. 2016-2020 között a Fenntarthatósági stratégiánk egyik fő célkitűzése, hogy csoport szinten 100 000 tonna alá csökkentsük a CO2 kibocsátásunkat, valamint hogy klímavédelmi tevékenységünkkel bevételt termeljünk.

Kép leírása: Karbonsemlegesség

Karbonsemlegesség

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, az európai vezető távközlési szolgáltatók közül az elsők között teljes mértékben karbonsemlegessé vált 2015-ben. Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben soron következő, ötödik alkalommal is sikerült elérni ezt az eredményt. A Magyar Telekom saját klímavédelmi intézkedésein túl ügyfelei érzékenyítését is zászlajára tűzte. 2018-ban elsőként a lakossági és üzleti Magenta 1 ügyfelek szolgáltatásait semlegesítette ügyféloldalról is, 2019-ben pedig az ExtraNet Zöld 1 GB opció bevezetésével lehetőséget biztosít ügyfelei számára, hogy zölden netezzenek. Hogyan tudjuk mindezt megvalósítani? A részletekért kattints.

Kép leírása: Környezetvédelem

Környezetvédelem

A környezetvédelem kiemelten fontos számunkra, működésünk során különös figyelmet fordítunk a klímavédelemre. A fenntartható és felelős működés mellett feladatunknak érezzük ügyfeleink, beszállítóink és partnereink klímatudatosabbá válását is, azaz olyan lehetőségek biztosítását, amelyekkel ők is környezettudatosabban élhetik mindennapjaikat.