Biztonságban A Telekommal

Felgyorsult világunkban számos kommunikációs és informatikai eszközt, applikációt, programot használunk. Ezek az eszközök és maga az internet megkönnyíti az életünket, szórakoztatnak minket, de árnyoldalként a használatuk számos kockázatot is rejt magában. Ez elkerülhetetlen tény, viszont egy kis odafigyeléssel meg tudjuk előzni a problémákat.
Ehhez adunk Neked egy kis útravalót.

wifi_210118.svg

Biztonsági hiba a globális WiFi szabványban

A Magyar Telekom ügyfelei biztonsága érdekében kiemelten foglalkozik a témával, és már együtt dolgozik a gyártókkal és beszállítókkal annak érdekében, hogy a hibajavító csomagok mielőbb kiadhatóvá, és ügyfeleik számára elérhetővé váljanak.

Gyermekvédelem

Célunk, hogy minél szélesebb körben biztosítsuk a gyerekek számára az információhoz való hozzáférést, a szabad véleménynyilvánítást, a magánszférához és az egyenlő bánásmódhoz való jogot, ugyanakkor felelősséggel tartozunk azért, hogy mindezt biztonságos módon tegyék, és semmilyen módon ne válhassanak áldozattá.

Részletek

Kép leírása: Domino egyenlegfeltöltéssel való visszaélések

Így védekezz a csalások ellen!

A csalók kreativitása nem ismer határokat, egyre többféle módszerrel élnek vissza a Magyar Telekom nevével és igyekeznek az ügyfelek személyes és bankkártya adatait megszerezni és azokat felhasználni, így nem árt óvatosnak lenni! Kellő tájékozottsággal a visszaélések időben felismerhetők.

Részletek

Kép leírása: Tedd / ne tedd

Tedd/ Ne Tedd

Összegyűjtöttük a legfontosabb tippeket, amelyekkel jelentősen csökkentheted annak az esélyét, hogy áldozattá válj, ezen kívül pedig eláruljuk a biztonságos jelszó receptjét. Tudj meg többet az adataid védelmének érdekében!

Részletek

Kép leírása: Csalások feljelentése, bejelentése

Csalások feljelentése, bejelentése

Nézd meg, mit kell tenned adathalászat, egyenlegfeltöltéssel vagy a nevedben történő vásárlással kapcsolatos vissazélések esetén.
Ha csalás áldozata lettél, te tudsz feljelentést tenni, intézkedni a téged ért csalás kapcsán.

Részletek